Sivu 1/1

Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 19 Maalis 2018, 17:09
Kirjoittaja asova
Infiaatio ei ole moneen vuoteen juossut, mutta vanhojen traktoreiden hinnat tuntuvat kallistuvan. Pyyntihinnat ainakin nettikoneessa melkoisia. Valmetin myyjillä aivan erikoisen suuret odotukset koneen arvosta varsinkin 502 osalta. Belkut ovat kadonneet meren eteläpuolelle. Lienee osatajalla "kuume" sitä luokaa, että järki katoaa. Suurin osa myytävistä kohtuullisen huonossa kunnossa, koska sanonnat: pienellä laitolla tai pihakoneeksi, vikaa jarruissa/ohjauksessa jne. Mitään vaikutusta pyynti hintaan ei tunnu koneen kunnolla olevan.

Re: Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 19 Maalis 2018, 19:10
Kirjoittaja kronos
Ostin 2001 826:sen onhan se huono sijoitus jos ei hinta tuplaannu 20vuodessa :lol: :lol: :lol:

Re: Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 20 Maalis 2018, 11:45
Kirjoittaja Rakkaudesta lajiin
Samaa mieltä olen siitä, että ylihintaisiksi ovat koneet menneet. Esim. ennen hyväkuntoinen ford maksoi ennen mallimerkintänsä verran (4600 jne..) nykyään huonokuntoinen rytö maksaa sen verran ja hyväkuntoinen paljon enemmän.

Re: Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 01 Touko 2018, 21:02
Kirjoittaja rytö
Ite oon kyllä sitä mieltä että ainakin tämä kotimainen on yli arvostettu ja ylihintainen. Itellä oli semmonen vanha 565 jonka nyt talvella möin pois. Eikä jääny ikävä. Reuhka se oli tullessaan ja laittoa siinä kyllä oli. Tuo osa homma on kyllä Valmetilla minusta kotimaiseksi surkeaa. Kuntoon sen sain ja pyyntihintakin iha hävetti. Nahkeeta se kaupan käyti oli mut kyllä se sitten hävisi tuosta pihasta. Kaksi soitti ja toinen vei. Mahto kyllä olla viimenen kotimainen tässä talossa. Suurin piirtein nollille siinä pääsi mutta ei kyllä voitolle. Nätti oli lähtiissään mutta kokemuksesta viisaampana ei sitä jotenkin ois uskaltanu enää pitääkkään. Just se osa homma jos niitä sais niin ehkä sitten mikäs siinä. Mutta se voiman siirto osasto, kunnossa oli mutta, jos sieltä ois jotain räjähtäny niin entä sitten. Valtralta ei saa ja muualla hinnat nousussa koko ajan.

Ja yleensäkkin nykyhinnat tahtoo olla toisesta taivaasta, mutta monesti ylihintaset säilyvät omistajillaan melkoisen hyvin.

Re: Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 04 Touko 2018, 18:56
Kirjoittaja lannenmies
Ostettiin joskus 80 luvun toisella qvarttaalilla Turun valmetilta 76 mallinen Belarus 80 kompuraa pyörittämään.Pyynti oli 8000 mk.Samalla ostettiin Åkerman H3 kaivuri joka oli uinut Vantaan joessa.Startti laturi ja lämppärin moottori jouduttiin vaihtamaan , maksoivat 6000 mk joka kuitattiin Belkulla.Aikansa yli 10 vuotta Hydoria pyöritettyään myytiin tutulle maajussille 6000 mk:lla.2007 kone palautui mulle osa maksuna AIV laakasiilon louhinnasta noin 1000 e.Viime keväänä myin sen hänelle takaisin 2000 eurolla joten ainakaan tuo Belkku ei ollut huono sijoitus.Ja muuten Belkkuja haukkuville jarrut olivat avaamattomat kuten kytkinkin etuset oli vaihdettu 11 tuumaiseen mutta takaset olivat orkkikset.

Re: Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 26 Huhti 2021, 14:54
Kirjoittaja kronos
Onko teille tullut tajouslehtinen ostetaan zetor-ursus -belarus traktorit?

Re: Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 28 Huhti 2021, 07:15
Kirjoittaja Belkur
Kyllä on tullut. Eikä herättänyt kiinnostusta.

Re: Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 28 Huhti 2021, 19:25
Kirjoittaja asova
Tuli minulle myös ja tietenkin kaikille, joilla brosyyrin trakorimallit on rekisterissä. Trafi myy tietoja tietoja korvausta vastaan... Onkohan syynä näiden uusien eu itävaltioden nuiva suhtauminen maataloustukiin, koska käsittääkseni niihin näitä traktoreita toimitetaan. Toki tietoani ovat puutteelliset, voihan siinä olla syyt muutkin.

Re: Traktorit hyvä sijoitus

Lähetetty: 28 Huhti 2021, 22:17
Kirjoittaja MTZ
Harkovia halusivat polakit ostaa,ei tuon kirjeen perusteella kylläkään.