Eka Belarus

keskustelu kaikista koneista ja vehkeistä

Valvoja: pelarusmaisteri

Matti-Pekka
Viestit: 1
Liittynyt: 27 Tammi 2022, 17:35

Eka Belarus

Viesti Kirjoittaja Matti-Pekka »

Terve, näin uutena Belarus traktori pojan isänä kirjoittelen tässä. Meillä on pihoilla vanhoja Valmetteja ja nyt kun poika tähyää metsäpalstaltaan puita ajaa niin hommasi tuollaisen Belaruksen . Taitaa olla MTZ 50/52 neliveto jostain 60..70 luvulta tuo. Sehän pelaakin toistaiseksi ihan kivasti ja pukkaa lunta kun elukka, vaikka renkaat on ihan finaalissa.Hyttikin lämpee ja on kun kaasukammio kun pakosarja vuotaa ihan kunnolla. Nyt on hakusessa paremmat renkaat ja oikealla välityssuhteella ,sekä ainakin ehjä pakosarja. Nyt siellä takarenkaina on 16.9-30 renkaat, ja masinisti toverit kehotti etsimään taakse 18.4-30 renkaita ja eteen sitten 7.5-20 renkaat...onko lajitovereilla muita hyviä ehdotuksia ja varsinkin jos olisi myös vinkkiä mistä sellaiset kohtuuhintaiset renkaat (lähinnä nuo takarenkaat teettää ongelmia) /renkaat vanteineen (jos vannekoon muutos on edessä) Myös linkki tai tarjous mistä löytyisi ehjä pakosarja kiinostaa. Tuossa tulee pakoputki läpi konepeiton..onkohan se alkuperäinen rakenne, vai pitäisikö sen tulla konepeiton sivusta ylös? Tässä vähän kysymyksiä ihan aluksi..koitan liittää pari kuvaa uudesta perheenjäsenestä heti kun kotiutui tänne Turenkiin.
Jos on antaa vinkkejä/tarjouksia em. kysymyksiin niin yv tai suoraan maililla . niin myös jos löytyisi vaikka kotimaisella kielellä ohjekirja/kopio/linkki
matti.paavela@pp2.inet.fi
DSCN3740.JPG
DSCN3742.JPG
joksu
Viestit: 87
Liittynyt: 07 Huhti 2010, 20:17

Re: Eka Belarus

Viesti Kirjoittaja joksu »

Hieno peli, ite katellu samanlaista. Osia löytyy Virosta kaubamajalta. Sivupakosarja käy myös. Mulla Oulusta löytyy todennäköisesti molemmat.
asova
Viestit: 159
Liittynyt: 12 Maalis 2018, 09:40

Re: Eka Belarus

Viesti Kirjoittaja asova »

Minun mielestä takarenkaina kuuluisi olla 13.6 x 38. Siellä masinisti sivuilla on varmasti hyviä ohjeita, kuten netissä yleensäkin. Tällä sivuilla oli ennen "idän viisaat, jotka tiesivät .."
Vastaa Viestiin